Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MB Media Graphics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sticla personalizata prin matuire (efect sablare)
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Personalizare prin matuire a obiectelor din sticla cu suprafata plana. Orice logo sau text pe pahare (inclusiv seturi de nunta), halbe, scrumiere, oglinzi, ferestre, vitrine, usi de acces, masute de sticla, firme (pentru produse promotionale, evenimente, petreceri, restaurante, hoteluri, cluburi, cabinete, birouri, proiecte decorative etc), precum si pe oglinzi si parbrize de autoturisme*.

*aceasta varianta constituite un foarte eficient sistem anti-furt, care presupune marcarea permanenta a numarului de inmatriculare al masinii pe oglinzi si/sau pe parbrize, in locuri accesibile (de ex., in partea de sus a parbrizului, pe portiera soferului) , fara sa fie afectate vizibilitatea la condus sau estetica automobilului; astfel, hotii sunt descurajati sa mai fure oglinzi sau masini foarte usor de depistat.

Efectul obtinut este identic sablarii, elegant, cu o suprafata mult mai fina si este permanent. Pe sticla colorata, marcajele obtinute sunt mai discrete.

Se pot realiza detalii fine. Nu apar decolorari, dezlipiri sau zgarieturi, ca in cazul foliilor adezive care imita efectul de matuire, sau ca la tampografie ori serigrafie (care se executa prin aplicare de vopsea).

Un avantaj important este ca lucrarile pe suprafete mari se pot executa la locatia clientului (valabil doar pentru Constanta si localitatite apropiate), fara sa fie necesare demontarea si transportarea, ca in cazul geamurilor de vitrina, de exemplu.

Tarife:• obiecte cu dimensiuni reduse (gen pahare), cu model identic al personalizarii: 8 RON / bucata + TVA pentru comenzi de peste 35 de bucati inclusiv (pentru comenzi mai mici, tariful este stabilit de la caz la caz);
•obiecte cu suprafata mare (masute, ferestre etc.), cu model identic al personalizarii: 0,03 EURO/cmp + TVA. NEGOCIABIL, in functie de lucrare (tarifele pot cobori la o treime, sau chiar mai jos de atat);
• marcaje auto antifurt, cu model identic al personalizarii: 75 RON +TVA pentru marcaje pe cele 2 oglinzi exterioare si 100 RON +TVA pentru oglinzi plus un marcaj suplimetar pe parbriz sau pe luneta;
• personalizare set 2 pahare de nunta, cu model identic al personalizarii: 25 RON + TVA.
Din Gura in Gura